Filteren op

Merk

Prijs

€ 104 - 451

Leeftijdscategorie

Soort banden

Kleur

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Alle skelters

per pagina
1 - 20 van 33 producten
1 - 20 van 33 producten

a-merk skelters tegen super scherpe prijzen

Skelter Specialist is de winkel voor skelters en accessoires. Wij verkopen uitsluitend A-merk skelters, maar wel tegen super scherpe prijzen. Wij zijn dealer van merken als BERG, Puky, Kettler, Ferbedo en EXIT Toys. Ook voor skelter accessoires zoals een skelter aanhanger, sirene of veiligheidsvlag kunt u bij ons terecht. Geef ze duurzaam en verantwoord speelgoed. Kinderen zijn dol op onze skelters. Alles gratis thuisbezorgd.

Leeftijd

Als eerste kijk je altijd naar de leeftijd van het kind. Ons assortiment is ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën, skelters voor kinderen vanaf 3, 4 en 5 jaar. Let niet teveel op de vanaf leeftijd aangezien deze categorieën elkaar ook overlappen. Zo kun je voor een kind van 5 jaar bijvoorbeeld een perfecte skelter kopen die voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt is. Let dus vooral meer op tot welke leeftijd ze ermee kunnen spelen en overweeg of het kostentechnisch interessant is om juist een groter of kleiner model te kopen.

Waar moet een goede skelter aan voldoen

Het is belangrijk dat een skelter veilig is en lekker rijdt. En bij veilig doelen wij op een vrijloop skelter. Een vrijloop is een neutrale stand waarbij de trappers niet draaien. Zou je geen vrijloop hebben dan is de kans groot dat de voeten van de trappers schieten wat vervolgens weer voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Veel van onze skelters hebben zelfs een vrijloopautomaat, deze schakelt volledig automatisch tussen voor- en achteruit en neutraal. BERG skelters overtreft alles door hier ook nog een terugtraprem in te verwerken (BFR-systeem). Naast veiligheid is comfort ook van groot belang. Wielen met luchtbanden rijden lekkerder en slijten minder hard dan rubberen banden. Het nadeel van luchtbanden is de hogere prijs, skelters met rubberen banden zijn namelijk een stuk goedkoper en rijden ook hartstikke goed. Wielen met plastic banden zult u hier in ieder geval niet vinden.